vd-wiel-optiek-home-v3

Over ons

VD WIEL Optiek & Optometrie in Ede gaat voor vernieuwing; we zijn verhuisd, hebben een nieuwe huisstijl en een nieuwe website! Na 60 jaar zijn wij verhuisd naar de Telefoonweg in Ede. Een groter pand, dus plek voor een grotere collectie, meer ruimte voor ontvangst en meer meetruimtes.

Naast het aanbieden van trendy brillen en zonnebrillen zijn wij ook gespecialiseerd in optometrie en ooglaseren. Het team van VD WIEL Optiek & Optometrie bestaat uit gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en een optometrist die u advies op maat kunnen geven.

VD WIEL Optiek & Optometrie biedt alles aan op het gebied van ogen, van jong tot oud. Montuur merken als Ray-Ban, J.F. Rey, Oakley en Prada zulllen u verbazen zodra u onze winkel binnenstapt. 

Achtergrond VD WIEL Optiek & Optometrie

Het is 1953. De heer Van der Wiel sr. opent zijn eerste eigen optiek, midden in het centrum van Ede. Hij werkt hard om er een mooie, goedlopende en professionele zaak van te maken. En dat lukt; de zaak groeit en er komen steeds meer medewerkers in dienst.

Het is 1987. Dochter Lies en zoon Herbert nemen het bedrijf over. De focus komt steeds meer te liggen op oogzorg en Herbert wordt een van de bekendste en beste optometristen in de regio. 

Het is 2013. Inmiddels werken Herberts' zoon Rik en dochter Franske ook al een tijdje in de optiek. Samen met collega's Hans, Gea en Mandy hebben zij er een goedlopende winkel van gemaakt. 

VD WIEL Optiek & Optometrie in Ede is inmiddels zo hard gegroeid dat het pandje aan het Maandereind uit zijn voegen barstte. Tijd voor vernieuwing! We verwelkomen u graag in onze nieuwe pand aan de Telefoonweg in Ede en bekijk eerst onze website voor een eerste indruk.

NAAR DE WINKEL
vd-wiel-winkel1
vd-wiel-winkel2
vd-wiel-winkel3
vd-wiel-winkel4
vd-wiel-winkel5
vd-wiel-winkel6

Top