vd-wiel-optiek-medische-aandoening-v2

Medische aandoeningen

DYSLEXIE

Heeft u, of uw kind, moeite met lezen en schrijven? Dan bestaat de kans dat u dyslexie heeft. Bij mensen met dyslexie is er een probleem in de hersenen, waardoor zij moeite hebben met taal en communicatie.

De unieke en wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethode van Health & Vision biedt al vanaf jonge leeftijd een goede ondersteuning. De training kan dyslexie helaas niet genezen, maar zorgt er wel voor dat visuele prikkels beter en nauwkeuriger worden verwerkt.

Burn-out verschijnselen?

Een burn-out komt tegenwoordig helaas vaak voor. Wat veel mensen niet weten, is dat zij actief aan de slag kunnen om hun klachten te verminderen. De trainingen van VD WIEL Health & Vision zorgen ervoor dat uw klachten, zoals vermoeidheid, vergeetachtigheid en een verslechterde concentratievermogen, afnemen. Daarnaast krijgt u zicht op uw eigen herstelproces. Het werkt motiverend en geeft houvast om uw vooruitgang te zien.

Hersenschudding/whiplash

Het herstel bij een hersenschudding of whiplash verloopt voor iedereen anders. In de meeste gevallen verdwijnen de klachten na verloop van tijd, maar soms zijn er restverschijnselen zoals hoofdpijn, vermoeidheid of misselijkheid. Van deze verschijnselen kunt u jaren later nog last hebben. De trainingen van VD WIEL Health & Vision zijn erop gericht deze restverschijnselen af te laten nemen. U krijgt zicht op uw herstelproces. Het werkt motiverend en geeft houvast om uw vooruitgang te zien.

AD(H)D

Kinderen en volwassenen met AD(H)D hebben meestal moeite met (te) veel prikkels van buitenaf: hun hoofd is ‘druk’. Door prikkels op een andere manier te stimuleren, ontstaat er een betere prikkelverwerking. De trainingen van Health & Vision kunnen helpen beter om te gaan met AD(H)D en concentratieproblemen. De training kan er zelfs voor zorgen dat u minder medicijnen tegen AD(H)D hoeft te gebruiken.

Concentratieproblemen

Heeft u wel eens last van concentratieproblemen? Bijvoorbeeld tijdens uw werk of in het dagelijks leven? U bent niet de enige. Zeker wanneer u dit regelmatig ervaart, dan kunnen de trainingen van VD WIEL Health & Vision uitkomst bieden.


Top