bijsluiter
Brillenglazen

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • Brillenglazen

  Door onze samenwerking met de wereldmarktleider op het gebied van brillenglazen kunnen wij vrijwel elk type brillenglas leveren.

  Van simpele glazen tot luxe maatwerkglazen, verschillende kleuren, coatings en sterktes. Samen met jou gaan we op zoek naar het beste brillenglas voor jou.

  Brillenglazen

  vd-wiel-icon-glas-1
  Dichtbij of in de verte scherp zien
  lees meer

  De moderne samenleving vraagt steeds meer van onze ogen. Een helder en scherp zicht is belangrijker dan ooit. Dat kunnen we bereiken met standaard brillenglazen op sterkte, of we passen de brillenglazen aan jouw voorkeuren aan. Dan doen we extra metingen waarbij we jouw persoonlijke parameters opnemen.

   

  Vervolgens geven we je advies over de juiste ontspiegeling en of ze extra scherpte moeten geven op leesafstand. De glazen worden zo afgestemd op jouw levensstijl. Onze brillenglazen geven een scherp en contrastrijk zicht in alle kijkrichtingen, bij alle activiteiten en in alle lichtomstandigheden. Daarnaast zijn ze voorzien van een UV-bescherming, zodat deze stralen aan beide zijde van het glas geblokkeerd worden. Zo kun je optimaal genieten van je omgeving.

  Deze glazen kunnen we ook als zonneglazen of meekleurende glazen leveren.

  vd-wiel-icon-glas-2
  Varilux multifocale brillenglazen
  lees meer

  Onze moderne levensstijl zorgt ervoor dat we steeds vaker moeten schakelen tussen verschillende kijkafstanden. Je kijkt dichtbij op je dashboard om te zien hoe hard je rijdt en vervolgens in de verte om tegenliggend verkeer in de gaten te houden. Of misschien check je ’s avonds je smartphone terwijl je ook televisie kijkt.

  Met multifocale glazen kun je veraf, dichtbij en op alle tussenliggende afstanden weer scherp zien. Deze gebieden lopen vloeiend in elkaar over, daar zie je aan de buitenkant niks van.

  Deze glazen kunnen we ook als zonneglazen of meekleurende glazen leveren.

  vd-wiel-icon-glas-3
  Zonneglazen
  lees meer

  We kunnen de meeste glazen ook leveren als zonneglazen. We kunnen ze gepolariseerd leveren of met spiegelcoating en in verschillende kleuren. We kunnen ze op sterkte maken, en passend maken voor alle monturen. De glazen bieden bescherming tegen schadelijke UVA-stralen.

  vd-wiel-icon-glas-4
  Meekleurende glazen
  lees meer

  Als je veel wisselt tussen binnenlicht en buitenlicht, is het fijn om een glazen te hebben die daarbij meekleuren. Zo hoef je niet telkens je bril te wisselen en kun je optimaal genieten van de prachtige kleuren van de natuur.

  Met transitions meekleurende brillenglazen heb je aan één bril genoeg in het licht, donker en alle tinten daartussen. Daarnaast zijn je ogen meteen beschermd tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen.

  De meeste glazen zijn ook als transitions meekleurende glazen leverbaar. De glazen zijn er in verschillende kleuren. Enkele types lichten op in de auto, waardoor je van nog beter zicht kunt genieten.

  vd-wiel-icon-glas-5
  Autorijden
  lees meer

  Als je veel op de weg zit, dan weet je hoe belangrijk het is om goed zicht te hebben onderweg. De schittering van de zon, de felle straatlantaarns in het donker, of juist rijden in de stromende regen… Een bril met goede glazen kan het verschil maken. Onze autoglazen geven meer scherpte en een verhoogd contrast, wat je deelname aan het verkeer veiliger en ontspannener maakt.

  De glazen beschermen je tegen schadelijk UV-licht, hinderlijke reflecties, krassen, vuil, stof en water. We kunnen ze ook leveren met een leesgedeelte.

  Moeite met rijden in het donker?

  Ook als je merkt dat je ’s nachts slecht kunt zien in het verkeer (nachtblindheid), kunnen glazen het verschil maken. De autoglazen die wij bieden zorgen voor een vermindering van 90% van de reflecties in het donker en geven meer contrast ’s nachts. Zo heb jij beter zicht en kun je veiliger en zekerder deelnemen aan het verkeer.

  vd-wiel-icon-glas-6
  Kantoor- en computerwerk
  lees meer

  Als beeldschermgebruiker weet je dat je ogen op verschillende afstanden (smartphone, computer, televisie) hard moeten werken. De letters en afbeeldingen worden steeds kleiner en zijn niet altijd even scherp, dus je ogen moeten goed focussen. Daarnaast moeten je ogen de felle verlichting die binnenkomt verwerken.

  Beeldschermglazen bieden ondersteuning tijdens het lezen en verminderen oogklachten. Ze beschermen je zicht voor de toekomst en geven je ogen de rust die ze nodig hebben. Daarnaast zorgt de speciale coating voor verminderde schitteringen van uw beeldscherm.

  Heb je nog vragen?

  Neem hieronder contact met ons op of maak een afspraak!
  Uiteraard zijn wij tijdens winkeltijden altijd telefonisch bereikbaar op: 0318-610613

  Heb je ons online magazine al  gelezen?

  Of bekijk de rest van de Bijsluiter...