Etnia Barcelona

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • Etnia Barcelona

  Het designer-brillenmerk van Barcelona.

  Etnia Barcelona wordt geïnspireerd door de kleuren en trends op de catwalks. Etnia Barcelona werkt altijd met het kleurengamma van het volgende seizoen om nieuwe collecties te creëren.

  Een greep uit de collectie:

  Etnia Barcelona Peony PKBR
  Etnia Barcelona Cocora 530 PGPK
  Etnia Barcelona Orient 530 PGPU
  Etnia Barcelona Vesoul 530 PGPK
  Etnia Barcelona Lily TQBR
  Etnia Barcelona Doto.a 510 PGHV

  Meer Etnia Barcelona:

  Fall/Winter 2020
  Geboren en getogen in Barcelona
  2020 Warriors

  Wil je meer weten over Etnia Barcelona?

  Etnia Barcelona maakt brillen met natuurlijke materialen en lenzen van mineraalglas en hebben al meer dan drie generaties ervaring. Kunst, cultuur en creativiteit inspireren de kleurrijke ontwerpen en de manier om de wereld te zien.  De ervaring en knowhow strekt zich uit over 70 jaar. Al 20 van die jaren gebruiken ze ambachtelijke technieken om brillen van de hoogste kwaliteit op de markt te maken. Etnia Barcelona daagt iedereen uit om zich onbevreesd uit te drukken. Ze zijn kleur, kunst en cultuur, maar bovenal zijn ze de stad die ze sinds hun geboorte heeft gewiegd: Barcelona. Een stad die openstaat voor de wereld, een manier van leven, het is gewoon een houding.

  Kom langs in de winkel we hebben een speciale Etnia Barcelona hoek ingericht. Of maak een afspraak dan weet je zeker dat we alle tijd voor u hebben.