Fleye

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • FLEYE Copenhagen

  Kenmerkende frames in een tijdloos maar toch edgy design.

  Deens handgemaakte design monturen in onderscheidende kleurencombinaties met hypoallergene materialen.

  FLEYE Copenhagen maakt brillen gedreven door nieuwsgierigheid. Ze verleggen constant de grenzen van wat mogelijk is, met behulp van innovatieve oplossingen en subliem vakmanschap.

  Een greep uit de collectie:

  FLEYE Kerry
  FLEYE Bellis
  FLEYE Ugla

  Meer van FLEYE:

  FLEYE SS19 Backstage

  Wil je meer weten over FLEYE Copenhagen?

  FLEYE Copenhagen is opgericht in 2002 door Annette Estø, Hanne Rosenvold Anderson en Lars Halstrøm. FLEYE brillen en zonnebrillen worden verkocht bij geselecteerde opticiens en toonaangevende mode- en lifestylewinkels in meer dan 30 landen over de hele wereld. FLEYE Copenhagen is een Deens designbedrijf met een missie om brillen te maken die de stijl en persoonlijkheid van het individu zowel complimenteren als benadrukken. Het vermogen om een ​​reeks mooie nuances en unieke detaillering te combineren tot een persoonlijke en tijdloze look kenmerkt de ontwerpen. FLEYE werkt met een filosofie en een esthetiek, die gebaseerd zijn op het opbouwen van vertrouwen en zinvolle relaties met de mensen om ons heen. In de ontwerpen combineren ze stedelijke impulsen met klassieke eenvoud. Gedurfd en toch tijdloos.

  Kom langs in de winkel we hebben een speciale FLEYE Copenhagen hoek ingericht. Of maak een afspraak dan weet je zeker dat we alle tijd voor u hebben.