Garrett Leight

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • Garrett Leight

  Handgemaakt en afgewerkt met de beste materialen.

  Garrett Leight gebruikt exclusieve materialen van de hoogste kwaliteit en de beste leveranciers in de branche met honderden jaren ervaring. Onze uitgeharde acetaten, variërend van deadstock tot kleurstellingen die exclusief zijn ontworpen en geproduceerd voor Garrett Leight, afkomstig van de beste acetaat huizen in Japan, Italië en China. Onze lenzen zijn gemaakt van mineraalglas en krasbestendig CR-39-plastic, met antireflectiecoating en andere behandelingen zoals gelaagde spiegels voor de beste bescherming van de ogen, helderheid en gezichtsscherpte.

  Een greep uit de collectie:

  Garrett Leight Brooks Clip
  Garrett Leight Clune
  Garrett Leight Paloma

  Bekijk meer over Garrett Leight:

  Michael Brunswick over eyewear.
  Andrew Funke over eyewear.
  Garrett Leight 2020

  Wil je meer weten over Garrett Leight?

  Garrett Leight California Optical werd opgericht in 2010 en wordt aangedreven door een groep jonge, gepassioneerde leveranciers van brillen, toegewijd aan het creëren van klassieke ontwerpen door perfect vakmanschap te combineren met tijdloze esthetiek. GLCO, opgericht in Venice Beach en ontworpen in de studio in het Arts District van Downtown Los Angeles, is beïnvloed en geïnspireerd door de mensen, plaatsen en verhalen van Californië. Elk ontwerp is geïnspireerd door de filosofie van de Californische cultuur en is gestempeld met VC / CA 90291 als herinnering aan zijn roots in Venice Beach. Het is belangrijk dat de brillen ethisch en tegen een eerlijke prijs worden vervaardigd zonder in te boeten aan kwaliteit; made in China en daar is Garrett Leight trost op.

  Kom langs in de winkel we hebben een speciale Garrett Leight hoek ingericht. Of maak een afspraak dan weet je zeker dat we alle tijd voor u hebben.