Serengeti

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • Serengeti

  Verfijnde kwaliteit in een tijdloos design.

  De collectie van Serengeti weerspiegelt het beeld van elke persoonlijkheid: sterk, uniek, ruw of verfijnd, met zachte of agressieve lijnen, ambitieus, elegant, aanpasbaar, innovatief, rijk aan ervaring … Ontdek al onze stijlen en vind degene die het beste bij jou karakter past..

  Hoe je naar de wereld kijkt, zegt alles. Dat verklaart waarom Serengeti zich al meer dan 45 jaar inzet voor de ontwikkeling van ‘s werelds meest geavanceerde technologie voor zonnebril lenzen. Aan de andere kant is innovatie altijd inherent geweest aan ons DNA. Wij geloven dat technisch verbeterde visie u helpt te focussen op wat er echt toe doet. Daarmee is het bereiken van perfecte duidelijkheid niet het eindspel, maar eerder het begin.

  Een greep uit de collectie:

  Serengeti Agata
  Serengeti Leonora
  Serengeti Carrara

  Meer over Serengeti:

  Serengeti 2020
  Serengeti Premium Lens Technology
  Serengeti Built To Endure
  VD-WIEL-serengeti-logo

  Wil je meer weten over Serengeti?

  Serengeti werd geboren in 1982, na meer dan 100 jaar onderzoek en innovatie, met als doel de beste bescherming en het duidelijkste zicht te bieden, evenals uitstekend comfort. Sinds het begin van de oprichting heeft dit sterke en iconische merk krachtige, tijdloze en ongelooflijke producten gecreëerd om zijn innovatie en prestaties te benadrukken. Onze Legend-producten belichamen de reden waarom het merk bestaat, terwijl ze deze extra “je ne sais quoi” hebben die ze herkenbaar, essentieel en uniek maakt. Deze producten hebben de tand des tijds doorstaan. Serengeti’s Legend-producten zijn gemaakt om te verduren.

  Kom langs in de winkel we hebben een speciale Serengeti hoek ingericht. Of maak een afspraak dan weet je zeker dat we alle tijd voor u hebben.