Tom Davies

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • Tom Davies

  Handgemaakte Engelse design brillen.

  Wil je een unieke bril die speciaal voor jou gemaakt is? Dat kan, door de bijzondere samenwerking tussen VD WIEL Optiek en Tom Davies. In de winkel hebben wij verschillende monturen van Tom Davies. Samen kiezen we het montuur dat het beste bij jou past. Vanuit dat montuur gaan we verder werken en kunnen we van alles veranderen: materiaal, kleur, vorm of samenstelling. Wij meten o.a. de afstand van oor tot oor, zodat de bril helemaal bij je past. Als je tevreden bent over jouw ontwerp gaan we de bril op je gezicht aanmeten. Zo krijg jij de perfecte bril voor jou.

  Een greep uit de collectie:

  Tom Davies 604, Col. 1026
  Tom Davies 596, Col. 1638
  Tom Davies 609, Col. 1678
  Tom Davies 598, Col. 1649
  Tom Davies 606, Col. 1664
  Tom Davies 592, Col. 1567

  Bekijk het productieproces:

  Tom Davies – Titanium Production
  Tom Davies – Natural Horn Production
  Tom Davies – Handmade Eyewear

  Wil je meer weten over Tom Davies?

  Het merk is in 2002 opgericht door Tom Davies en ze hebben hun hoofdkwartier in Brentford, West London. Met 200 werknemers, meer dan 500.000 verkochte brillen en het feit dat TD in 27 landen te koop is mag het merk zich met recht een gevestigd naam noemen. En hadden we al verteld dat bekendheden als Ed Sheeran, Brad Pitt, Angelina Jolie, Rita Ora en Heston Blumenthal zijn brillen dragen?

  Kom langs in de winkel we hebben een speciale Tom Davies hoek ingericht. Of maak een afspraak dan weet je zeker dat we alle tijd voor u hebben.
  VD-WIEL-Tom-Davies-logo
  VD-WIEL-Tom-Davies-portrait