Disclaimer

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • Disclaimer.

  Door deze website te bezoeken stem je in met de disclaimer.

  Aansprakelijkheid. VD Wiel Optiek en Bos&Lanting aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

   

  Wij werken er hard aan de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Informatie op deze website is alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Wijzigingen en typfouten onder voorbehoud.

   

  Beschikbaarheid. De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving gewijzigd worden. Wij werken er hard aan om deze website zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar VD Wiel Optiek en Bos&Lanting aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

   

  Auteursrechten. Het auteursrecht op deze website berust bij VD Wiel Optiek en Bos&Lanting of bij derden die met toestemming (veelal onder licentie) dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan VD Wiel Optiek en Bos&Lanting. Gebruik en vermenigvuldiging van (beeld)materiaal op deze website is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van VD Wiel Optiek en Bos&Lanting.