Kiwa gecertificeerd
 • menu
 • kiwa

  KIWA gecertificeerd

  VD Wiel Optiek in Ede heeft het keurmerk Zichtkwaliteit Optiek en Optometrie behaald na een officiële certificering door de KIWA. Dit zegt je misschien niets, maar we leggen graag uit wat dit betekent.
  KIWA

  KIWA is een onafhankelijke organisatie die zorgt voor hooggekwalificeerde certificering in diverse branches. Voor de optiekbranche heeft FOAB (Nederlandse Federatie voor de Optiek en Audiologie Branche) een normering geschreven. Kiwa is dus de toetsende partij, de FOAB heeft de criteria opgesteld.

   

  Waar staat het keurmerk Zichtkwaliteit voor?

  Het Keurmerk ZichtKwaliteit bewaakt het gehele proces van de onderneming. Van intake tot resultaat. Het keurmerk garandeert dat de medewerkers voldoen aan de gestelde (beroeps)eisen. Naast de kwaliteit en professionaliteit van de medewerkers, worden ook de intake, de veiligheid van de apparatuur en klanttevredenheid getoetst. Deze toetsing vindt periodiek en herhaaldelijk plaats. Het Keurmerk beoordeelt dus het gehele functioneren van de onderneming én de kwaliteit van het gehele proces.

   

  VD Wiel Optiek en het keurmerk Zichtkwaliteit.

  Bij VD Wiel Optiek vinden we kwaliteit heel belangrijk. We zijn dan ook trots dat we dit keurmerk mogen voeren. We doen er alles aan om onszelf te verbeteren en zien de jaarlijkse keuring altijd vol vertrouwen tegemoet. Je bent van harte welkom bij VD Wiel Optiek in Ede om het verschil te ervaren.