Actueel
De nieuwe website

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • De nieuwe website:

  Een magazine.

  Editorial

  Elk seizoen een nieuwe editie.

  We hebben de afgelopen maanden flink gewerkt aan de nieuwe website. Het is een magazine geworden! We horen graag jullie reacties.

  Binnenkort vieren wij, familiebedrijf VD Wiel Optiek, onze 65ste verjaardag. We zijn altijd op zoek naar vernieuwing en de laatste ontwikkelingen binnen ons vak. Onze laatste verbetering is een online tijdschrift ter vervanging van de website. Wat vind jij ervan?

  Met ons eigen magazine geven we je elk seizoen nieuwe inspiratie voor je ogen. We delen onze visie op het gebied van brillenmode, lifestyle, oogzorg en innovatie. Ben je op zoek naar algemene informatie, dan kun je die altijd terug vinden in de bijsluiter. Wil je een update ontvangen als ons nieuwe magazine online staat? Schrijf je dan in voor VD Wiel Magazine en krijg elk kwartaal een update.

  Abonneer

  Bijsluiter

  met algemene informatie.

  Wil je weten wat we bij VD Wiel Optiek voor je kunnen betekenen? Naast een grote collectie merkmonturen en lenzen bieden we gespecialiseerde optometrie en oogzorg. Ons team bestaat uit gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en een orthoptist die je advies op maat geven. Daarnaast werken we met echte kwaliteitsproducten. Al deze informatie vind je terug in de bijsluiter.

  Britt Jongepier,

  Optometrist.

  Elke editie stellen we een medewerker aan je voor met een korte Q&A.

  Waarom ben je optometrist geworden?

  Ik heb interactie met mensen altijd als prettig ervaren, dus het was voor mij een must om dit terug te laten komen in mijn studie en werk. Het technische en medische aspect in combinatie met de anatomie, fysiologie en pathologie van het oog interesseren mij enorm. Ik vind het erg leuk om mensen te kunnen helpen, gerust te kunnen stellen en te adviseren welke kijkoplossing het beste werkt bij hun dagelijks leven. Daarnaast geeft het voldoening om hulp te kunnen bieden bij langslepende problemen en samen op zoek te gaan naar een passende oplossing.

   

  Hoelang werk je bij VD Wiel Optiek?

  Sinds eind oktober 2016 ben ik met veel plezier werkzaam in het veelzijdige team van VD Wiel Optiek. In 2017 ben ik afgestudeerd. Mijn afstudeerscriptie ging over ‘het effect van intravitreale ranibizumab en aflibercept injecties op de centrale retinadikte bij patiënten met diabetische macula oedeem.’ Kortom; het effect van injecties met verschillende medicatie in het oog zodat de gezichtsscherpte verbetert bij patiënten met vochtophoping in de gele vlek door diabetes.

   

  Wat zijn je ambities?

  Mijn persoonlijke ambitie is om advies te kunnen geven over de geschiktheid, verschillende behandelingen en mogelijke risico’s bij ooglaseren en lensimplantaties. Daarnaast wil ik de bewustwording vergoten door dagelijks advies te geven over preventieve oogzorg, zoals erfelijke oogaandoeningen en hygiëne in combinatie met lenzen. Ik wil de kwaliteit van oogzorg hooghouden en vernieuwen met de laatste inzichten en innovaties.

   

  Draag je zelf een bril of lenzen?

  Ik draag zelf een Tom Davies bespoke (op maat) voor beeldschermwerk met een filter voor schadelijk blauwviolet- en Uv-licht.

  Een bril op maat,

  Van Tom Davies.

   

   

  Wil je een unieke bril die speciaal voor jou gemaakt is? Dat kan, door de bijzondere samenwerking tussen VD WIEL Optiek en Tom Davies.

   

  In de winkel hebben wij verschillende monturen van Tom Davies. Samen kiezen we het montuur dat het beste bij jou past. Vanuit dat montuur gaan we verder werken en kunnen we van alles veranderen: materiaal, kleur, vorm of samenstelling. Wij meten o.a. de afstand van oor tot oor, zodat de bril helemaal bij je past. Als je tevreden bent over jouw ontwerp gaan we de bril op je gezicht aanmeten. Zo krijg jij de perfecte bril voor jou.

   

  Met de hand gemaakt voor jou.

   

  Daarna bestellen we de bril voor je. De bril wordt met de hand gemaakt in een fabriek van Tom Davies. Je kunt je eigen naam in het pootje laten graveren. Zo ben je er zeker van dat jouw bril uniek is.

  Je hebt al een ‘custom made’ bril vanaf €569,-
  De levertijd is 4 tot 8 weken. Kom langs in de winkel of maak hier een afspraak.
  Custom design van Hans van Hunnik voor VD WIEL Optiek
  COVER

  Bekijk hier de Cover.

  INNOVATIE

  Lees hier het interview met Herbert de optometrist.