Lifestyle
3 tips voor de zomer.

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • De zomer is bijna aangebroken!

  3 tips voor een heerlijke dag.

  Orgreen-logo

  tip #1.

  van Hans

  Wandelen op de Veluwe.

  “Na een lange werkweek in de winkel, ga ik graag wandelen op de Veluwe. Even mijn hoofd leegmaken en genieten van de buitenlucht. Ook in de zomer is het daar heerlijk. Vaak niet te warm, lekker lang licht en redelijk rustig. Omdat je wandeling door de volle zon en door de schaduw gaat, is het noodzakelijk om de juiste bril te dragen, zodat je niet telkens hoeft te wisselen. Zo kun je optimaal genieten van de prachtige kleuren van de natuur. En na de wandeling natuurlijk afsluiten bij Bernardo’s ijssalon.”

   

  wandel.nl

  Transition brillenglazen, Handig tijdens het wandelen.

  Tijdens een wandeling kan het licht enorm veranderen. Het ene moment loop je in de koele schaduw van de bomen om vervolgens verblind te worden door de schittering van de zon. Met Transition meekleurende brillenglazen heb je aan één bril genoeg in het licht, donker en alle tinten daartussen en zijn je ogen altijd beschermd tegen schadelijke uva- en uvb-stralen.

   

  Wil je weten of Transition brillenglazen iets voor jou zijn? Informeer naar de mogelijkheden.

  tip #2.

  van Rik

  A’dam Noord

  “Iedereen is weleens in onze hoofdstad geweest, maar wie heeft er weleens het pondje genomen naar de overkant?

  Ik heb zelf jaren in Amsterdam gewoond en heb Noord zien veranderen: de oude scheepswerven hebben een nieuw leven gevonden als atelier of restaurant en de bewoners hebben hun deuren opengezet. Met het pondje vanaf Amsterdam Centraal is Noord slechts een paar minuten varen.”

  Er is altijd veel te zien bij het EYE filmmuseum eyefilm.nl

  Terras met uitzicht over het IJ noorderlichtcafe.nl

  Je kan heerlijk eten in Noord, onder andere bij hoteldegoudfazant.nl

  tip #3.

  van Hozan

  Nachtlenzen

  “Het klinkt als een droom: slapen met lenzen in en overdag brilloos door het leven. Het wordt werkelijkheid met nachtlenzen. De lenzen vervormen je hoornvlies zodat je een of twee dagen normaal kunt kijken. Deze vervorming is dus tijdelijk en is niet pijnlijk. Sterker nog, je voelt er bijna niets van. Nachtlenzen kunnen al bij kinderen vanaf 8 jaar en hebben als voordeel dat ze de achteruitgang van het oog kunnen remmen. Kortom, op naar het zwembad!
  Onze medewerkers kijken graag of nachtlenzen voor jou mogelijk zijn.

  Wat je ook gaat doen deze zomer, vergeet je zonnebril niet!

  Wij adviseren deze stijlvolle monturen van Ørgreen.

  Deens design is hot en dat is niet voor niks. Bij VD Wiel gaan we voor de beste kwaliteit en Orgreen sluit naadloos aan bij onze standaarden.

  Het minimalistische ontwerp en de unieke kleurencombinaties zorgen voor tijdloze monturen die jarenlang meegaan. Ze worden ontworpen in Denemarken en met de hand gemaakt in Japan.

  Elk montuur vertelt een eigen verhaal en de ontwerpers houden rekening met verschillende karakters en gezichtsvormen. Ga jij voor ingetogen en klassiek of stoer en eigenwijs?

  Apocalypse 91 (644)

  De omschrijving van Ørgreen:

  When hard-core hip hop album ‘Apocalypse 91’ was released, the world woke up to the soulful, funky sounds with plenty of punch. Our APOCALYPSE 91 frames have their own don’t-mess-with-me attitude, seen in strong, masculine lines leading towards a heavy bridge in between rectangular lenses. When Matte Black meets Matte Army Green, you’ll want to plug in your own amp and make some noise.

  St. Elmo’s Fire (758)

  De omschrijving van Ørgreen:

  St. Elmo’s Fire is a weather phenomenon characterized by a blazing plasma oozing from an electric field in the atmosphere. It first appeared on ships at sea during thunderstorms and was regarded by sailors with religious awe. This style echoes this powerful image in the form of a round, panto-style frame that effectively protects the eyes from the powerful sun. A unisex style offered in both masculine and feminine colors, it suits medium-size faces.

  Indian Summer (827)

  De omschrijving van Ørgreen:

  Indian Summer is a bold female sunwear frame covering sunrays at bay. A diverse frame, it is offered in five different lens and frame color combinations, including three with a framed outlined front, as well as two monochromes.

  INNOVATIE

  Lees hier het interview met Herbert de optometrist.

  OOGZORG

  Lees hier meer over voeding en oogzorg.