Oogzorg
De komst van het Oogzorgcentrum.

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • oce-logo

  De komst van het Oogzorgcentrum.

  Eindelijk is het zover, vanaf februari openen wij Oogzorgcentrum Ede, direct naast VD Wiel Optiek!

  De komende maanden wordt er hard gebouwd aan ons nieuwe centrum, waar we iedereen de best mogelijke oogzorg kunnen bieden. We proberen de overlast natuurlijk tot een minimum te beperken, maar schrik niet als er geklust wordt in de winkel.

  Stay tuned, in ons volgende magazine vertellen we meer over dit gave project.

  Wat te doen tegen droge ogen?

  Nu het kouder wordt en de verwarming weer aangaat, kunnen meer mensen last krijgen van droge ogen. Je ogen voelen geïrriteerd, vermoeid en kunnen gaan prikken of branden. Door beeldschermwerk en lezen knipper je minder en hierdoor kun je ook meer last krijgen van droge ogen.

  Niet wrijven!

  Het is belangrijk om niet in je ogen te gaan wrijven, want dat maakt de klachten erger. Daarnaast kun je een bak water op de verwarming zetten, zodat je huis of kantoor een goede luchtvochtigheid behoudt.

  Heb je lenzen?

  Wanneer je lenzen draagt, kan het zijn dat een ander type lens, vloeistof en het dagelijks poetsen van je lenzen ervoor zorgt dat je klachten afnemen. Hierbij helpen we je graag tijdens een lenscontrole.

  Wordt het erger?

  Je kunt door verschillende redenen last krijgen van droge ogen. Heb jij er vaak last van? Wij kunnen je helpen te achterhalen wat de reden is, zodat we de klachten kunnen verminderen. Maak hiervoor een afspraak bij een van onze optometristen.

  LIFESTYLE

  De juiste zonnebril voor de herfst.

  UITGELICHT

  Duurzaam ondernemen in stijl.