Actueel
Editie 2.

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • VD WIEL magazine Editie 2.

  Editorial

  Editie #2

  Elk seizoen een nieuwe editie.

   

  Deze editie staat in het teken van duurzaamheid; een onderwerp dat dicht bij ons staat. Niet alleen bestaan we al 65 jaar (over een duurzame onderneming gesproken), ook werken we elke dag aan het verduurzamen van onze organisatie en zetten we ons in voor de samenleving.

  In dit nummer vertellen we jullie aan de hand van een aantal voorbeelden hoe wij duurzaam ondernemen. Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wij dragen daar natuurlijk aan bij, zonder daarbij stijl uit het oog te verliezen.

  vd-wiel-magazine-editie-3
  Editie #3 Vakmanschap.
  vd-wiel-magazine-editie-2
  Editie #2 Duurzaamheid.
  vd-wiel-magazine-editie-1
  Editie #1 Introductie.

  Video

  Waarom wij eigenlijk al 500 miljoen jaar bestaan.

  Abonneer je op ons magazine. Dan krijg je als eerste bericht zodra de nieuwe editie uit is.

  Rik van der Wiel,

  Mede-eigenaar.

  Elke editie stellen we een medewerker aan je voor met een korte Q&A.

  rik-vd-wiel
  Hoelang werk je bij VD Wiel Optiek?

  Ik werk inmiddels 11 jaar in de winkel. Ik ben begonnen als zaterdaghulp, heb er mijn afstudeeronderzoek gedaan en sinds 2012 werk ik er fulltime. Ik heb hard meegewerkt aan de verhuizing in 2013. En in 2014 ben ik mede-eigenaar geworden, naast mijn vader Herbert en tante Lies.

   

  Wat zijn je ambities?

  Mijn missie is om oogzorg in Ede naar een hoger niveau te tillen. Niet alleen binnen de huidige winkel, maar ook met het oogzorgcentrum dat we op dit moment aan het bouwen zijn. Daarnaast heb ik me bij verschillende initiatieven aangesloten om te kijken waar we als branche nog stappen kunnen zetten. Ik vind het belangrijk om te blijven ontwikkelen en innoveren, zodat we iedereen de best mogelijke zorg kunnen bieden.

   

  Draag je zelf een bril of lenzen?

  Ik heb jarenlang een bril of lenzen gedragen, ik had namelijk -7. Maar in 2012 heb ik mijn ogen laten laseren. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Maar inmiddels draag ik wel weer een op maat gemaakte bril van Tom Davies. Hierdoor is alles nog net iets scherper en rustiger.

  Bijsluiter

  met algemene informatie.

  Wil je weten wat we bij VD Wiel Optiek voor je kunnen betekenen? Naast een grote collectie merkmonturen en lenzen bieden we gespecialiseerde optometrie en oogzorg. Ons team bestaat uit gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en een orthoptist die je advies op maat geven. Daarnaast werken we met echte kwaliteitsproducten. Al deze informatie vind je terug in de bijsluiter.

  INNOVATIE

  De missie van Dick Moby