Innovatie
Japans vakmanschap.

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • Japans

  vakmanschap

  van Matsuda.

  De legendarische brillencollectie van Matsuda staat al 45 jaar lang bekend om zijn onberispelijke aandacht voor detail, design en gebruik van edelmetalen.
  Matsuda

  Met de hand vervaardigd in de ambachtelijke brillenworkshops van Japan, vertegenwoordigt elke schepping van Matsuda meer dan 40 jaar ontwerphistorie en erfgoed. Alleen de beste materialen, waaronder celluloidacetaat, titanium, sterling zilver, 18 karaat goud en 22,5 karaat goud worden bij elke creatie gebruikt.

  Al jarenlang een favoriet bij beroemdheden en fans van luxueuze brillen. De popcultuur heeft Matsuda in het begin van de jaren ‘90 gestimuleerd toen Linda Hamilton, oftewel Sara Connor, Matsuda-zonnebrillen droeg in de kaskraker Terminator 2.

  De Essential-collectie.

   

  De Essential-collectie heeft nieuwe ontwerpen die zijn gebaseerd op klassieke Matsuda-details van puur titanium, roestvrij staal en premium Japans acetaat.

  The Precious Collection.

   

  The Precious Collection maakt gebruik van luxe materialen, waaronder met de hand gegraveerd sterling zilver, massief 18k goud en buffelhoorn.

  De Heritage-collectie.

   

  De Heritage-collectie bestaat uit beperkte heruitgaven van de best verkochte originele stijlen.

  Bekijk hoe een bril van Matsuda gemaakt wordt.

  ACTUEEL

  Vakmanschap.

  LIFESTYLE

  Films die je ogen openen.