Uitgelicht
Kunst, fotografie en vormgeving.

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • Kunst, fotografie & vormgeving.

  Onze collectie.

  Kunst, fotografie, design en vormgeving vinden we bij VD WIEL heel belangrijk. Er moet natuurlijk wel wat moois te zien zijn als je voor het eerst je aangemeten bril opzet!

  Sinds de verhuizing naar de Telefoonweg 212 in 2013 werken we daarom samen met kunstenaarsduo Bos&Lanting. Misschien heb je het grote vierluik wel gezien met daarin de grondleggers van onze optiek, oude logo’s, huidige eigenaren en etalages van weleer. Kortom, een stukje van onze o zo belangrijke geschiedenis. Ook ontwierpen ze het nieuwe glas-in-lood-doek boven de balie. Kun jij zien wat het is?

  Maar we werken we ook samen met andere kunstenaars. Neem bijvoorbeeld onze kamerolifant Ellie, de roze olifant die in onze etalage staat. Deze Flower of Love werd in opdracht van The Asian Elephant Foundation (een organisatie die wij een warm hart toedragen) geschilderd door Kesorn Mueanpang. En we mochten de foto’s van Christopher Grecco gebruiken voor het nieuwe zonnebrildoek.

  Een greep uit onze collectie.

  Brillendoekje XL 40 x 40cm, design door Bos&Lanting. Te koop in onze winkel.

  vd-wiel-optiek-4luik

  Vierluik “De geschiedenis van VD WIEL Optiek” door Bos&Lanting.

  vd-wiel-optiek-olifant

  De Flower of Love van The Asian Elephant Foundation, geschilderd door Kesorn Mueanpang.

  vd-wiel-optiek-E3-Matsuda-b

  Fotografie van Christopher Grecco voor Matsuda.

  Oogzorg in stijl.

  Kunst en fotografie komt alleen tot zijn recht in een mooie omgeving. Wij hebben gekozen voor een industrieel en Scandinavisch design. Rustig, overzichtelijk en alle ruimte voor kunst, beeld én natuurlijk onze monturen. Het nieuwe Oogzorgcentrum is ontworpen door New Scene en past perfect bij onze stijl. Hoogtepunt is toch wel onze plantenwand met daarin het nieuwe logo verwerkt. Kom gerust eens kijken in de winkel en bekijk zelf hoe kunst en zicht samenkomen.

  ACTUEEL

  Het Oogzorgcentrum is geopend!

  COLOFON

  Lees hier wie dit magazine gemaakt heeft.