Actueel
Vakmanschap.

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • Editie #3.

  Vakmanschap.

  Editorial

  #3 Vakmanschap.

  Elk seizoen een nieuwe editie.

   

  Deze editie staat in het teken van uitbreiding en het vakmanschap dat daarvoor nodig is.

  Zo breiden we onze winkel uit, of beter gezegd: we openen een geheel nieuwe. Met de aanbouw van het Oogzorgcentrum Ede, het eerste oogzorgcentrum in de omgeving, hebben we nu alles in huis. Van professionele oogzorg met verschillende behandelmogelijkheden tot een lifestylewinkel met een uitgebreide keuze in kwalitatief hoogwaardige zonnebrillen, lenzen, monturen en de bijbehorende accessoires. Over brillen gesproken; we breiden onze collectie uit met heel gave monturen van Matsuda Eyewear uit Japan en Haffmans & Neumeister uit Duitsland. Dat is nog eens vakmanschap. Lees de special hier.

  vd-wiel-magazine-editie-3
  huidige editie:
  Editie #3 Vakmanschap.
  vd-wiel-magazine-editie-2
  vorige editie:
  Editie #2 Duurzaamheid.
  vd-wiel-magazine-editie-1
  eerste editie:
  Editie #1 Introductie.

  We hebben een nieuw ontwerp boven de balie.

  Kom hem bekijken in de winkel. 

  Abonneer je op ons magazine. Dan krijg je als eerste bericht zodra de nieuwe editie uit is.

  Sousan,

  Orthoptist.

  Elke editie stellen we een medewerker aan je voor met een korte Q&A.

  vd-wiel-sous
  Wie ben je en hoelang werk je al bij VD Wiel Optiek?

  Sinds 2018 ben ik afgestudeerd als orthoptist aan de Hogeschool van Utrecht. Orthoptie betekent letterlijk “recht kijken”. Een goede samenwerking tussen de ogen is de basis voor een rechte oogstand. Als er wat mankeert aan de samenwerking tussen de ogen of aan de oogstand wordt er een orthoptist ingeschakeld. Een orthoptist behandelt scheelzien, een lui oog, dubbelzien, oogbewegingsstoornissen, verziendheid, bijziendheid, refractieafwijkingen bij kinderen en hoofdpijn- en leesklachten. Ik ben sinds 1 februari 2019 werkzaam bij VD Wiel Optiek en Oogzorgcentrum Ede. Ik heb tijdens mijn studie bij verschillende ziekenhuizen ervaring mogen opdoen als orthoptist in opleiding.

   

  Wat zijn je ambities?

  Ik vind orthoptie een van de mooiste paramedische vakken. Je kunt de patiënten echt iets bieden. Mijn missie is om alle kinderen met oogproblemen te helpen. Het mooiste aan mijn werk is dat we veel mensen goed kunnen helpen om beter te zien. Samen met mijn andere collega’s wil ik oogzorg bij VD Wiel Optiek naar een hoger niveau tillen. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en meer kennis op te doen, zodat we iedereen de best mogelijke zorg kunnen bieden.

   

  Draag je zelf een bril of lenzen?

  Ik draag zowel een bril als contactlenzen. Ik draag al negen jaar een bril en op sommige momenten vind ik het fijn om contactlenzen te dragen. Bij het sporten draag ik mijn lenzen terwijl ik thuis juist mijn bril draag. En ik heb een zonnebril van Matsuda.

  Bijsluiter

  met algemene informatie.

  Wil je weten wat we bij VD Wiel Optiek voor je kunnen betekenen? Naast een grote collectie merkmonturen en lenzen bieden we gespecialiseerde optometrie en oogzorg. Ons team bestaat uit gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en een orthoptist die je advies op maat geven. Daarnaast werken we met echte kwaliteitsproducten. Al deze informatie vind je terug in de bijsluiter.

  INNOVATIE

  Japans vakmanschap.