Oogzorg
AVA preciezere oogmeting.

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • Onze ogen hebben veel meer potentie dan we denken

  Met de exclusieve AVA-oogmeting kunnen wij als een van de eerste opticiens in Nederland uw ogen vele malen preciezer meten.

  Het resultaat? Optimaal kijkcomfort en een scherpte die je nog nooit gezien hebt …

  VD-WIEL-essilor-ava-expert-logo
  VD-WIEL-essilor-ava-logo
  Na vijf jaar wetenschappelijk onderzoek en het analyseren van meer dan 100.000 zichtparameters, hebben we een doorbraak in hoog-precisiezicht: AVA™, Advanced Vision Accuracy™. Dankzij deze nieuwe, zeer nauwkeurige en eenvoudige manier om jouw zicht te meten, kunnen we nu je ogen meten tot 0,01 D nauwkeurig, waar dat vroeger ging op een kwart van een dioptrie.
  Een doorbraak in de optiek

  Het gezichtsvermogen en de brillenglazen op sterkte worden gemeten in dioptrieën, een eenheid van kracht. Al decennialang worden ogen gemeten tot een kwart van een dioptrie (D). Op je brilvoorschrift heb je misschien weleens .25D, .50D .75D of gewoon .00D zien staan.

  Dit waren tot nu toe de correctienormen, maar deze beperken de precisie die brillenglazen op sterkte je kunnen geven. Ze beperken daarmee ook je zichtervaringen, omdat je ogen een veel hogere precisie kunnen waarnemen. Het is alsof je kleding draagt in je eigen maat, maar die net niet perfect past.

  En denk nu eens aan een mooi maatpark, of een prachtige jurk die op jouw lichaam is gemeten. Die past je naadloos. Dat kunnen we vanaf nu ook met brillenglazen. Door de veel preciezere meting, krijg je glazen die nog beter passen bij jouw oogmeting. Het kijkcomfort gaat met grote stappen vooruit.

  Onze ogen hebben veel meer potentie dan we ons kunnen voorstellen

  Zie de wereld zoals deze bedoeld is. Je ziet ieder detail dankzij de AVA ™ -technologie, verkrijgbaar in Varilux multifocale brillenglazen en Eyezen enkelvoudige brillenglazen.

  Maak nu online een afspraak voor een AVA-oogmeting of bel
  0318 – 610 613

  Twijfel je over de sterkte van je ogen? Laat je ogen dan bij ons meten door een gediplomeerde opticien of optometrist. De uiterst precieze oogmeting wordt verwerkt in premium Essilor-brillenglazen voor een ultieme kijkervaring.

  INNOVATIE

  Oakley Prizm gaming.

  ACTUEEL

  Nieuwe stijlen en technieken.