Lifestyle
Lindberg mindset.

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • Maak een statement.

  Lindberg-brillen laten zien dat je een originele denkwijze hebt en kennis van uitzonderlijk design en hoogwaardige materialen. Elk frame is een statement over esthetiek, technische innovatie en onberispelijk vakmanschap.
  lindberglarge

  Discrete excellentie

  Alles wat Lindberg maakt, is doordrenkt met de Deense designtraditie van discrete, klassieke elegantie en weloverwogen eenvoud. De ontwerpen van Lindberg hebben tientallen prestigieuze designprijzen gewonnen.

  Lindberg-monturen zijn als geen ander en je herkent ze direct. Ze tonen een unieke mix van compromisloze aandacht voor detail, gepatenteerde technologieën en individueel vakmanschap om een opmerkelijke visuele impact te creëren.

  VD-WIEL-LINDBERG_TT_F5501A
  VD-WIEL-LINDBERG_TT_M5504A

  Jij beslist

   

  Lindberg heeft de wereld van brillen op zijn kop gezet. Geen massaproductie, geen take-it-or-leave-it-ontwerpen … Ze geven je het ontwerp, de details en de materialen die je waard bent.

  Lindberg Acetanium

   

  De acetanium-designs zijn een duidelijk bewijs van de geavanceerde kennis van LINDBERG over titanium en acetaat en hoe deze materialen kunnen worden gecombineerd om modern montuurdesign naar een hoger niveau te tillen. De met titanium versterkte neusbrug zorgt ervoor dat het montuur kan worden afgestemd op elke kromming van het glas en dat de aangepaste LINDBERG-pasvorm altijd optimaal is.

  Lindberg Strip Titanium 9700

   

  Een opvallend ontwerp waarbij de binnenranden van acetaat elegant in het titaniummontuur zijn geïntegreerd. Deze montagetechniek geeft het montuur een uniek en extreem gevoel van diepte. Voor de gladde binnenranden kunt u uit verschillende kleuren kiezen.

  Lindberg n.o.w. Titanium

   

  Voor de collectie n.o.w. titanium combineren we een opmerkelijk dunne voorzijde van composiet met ultralichte titanium veren. Dat geeft een minimalistisch design dat subtieler en stijlvoller is dan traditionele brillen van composiet en nylon. De n.o.w.-monturen hebben een gewicht vanaf slechts 2,3 gram en voor het speciale composiet kunt u kiezen uit verschillende transparant glanzende en matte kleuren. De monturen hebben kenmerkende gekleurde groeven die een contrast vormen met de titanium veren.

  De kunst van materialen

  De ontwerpen van Lindberg zijn gemaakt van verantwoorde materialen die zijn geselecteerd op tijdloze elegantie, uitzonderlijke sterkte en onderscheidende visuele impact. Deze exclusieve materialen zijn titanium, acetaat, goud, platina en diamanten – en sommige Lindberg-modellen zijn ook verkrijgbaar in opvallende natuurlijke hoorn.

  Individueel vervaardigd

  Een montuur op maat gemaakt voor jou, gemaakt van unieke materialen, productietechnologieën die Lindberg zelf heeft ontwikkeld en het beste van individueel vakmanschap. Elk montuur is aangepast aan jouw specifieke voorkeuren, met de hand afgewerkt en individueel genummerd. Gun jezelf het mooiste.

  Lindberg Strip Titanium 9800

   

  Voor de strip 9800 hebben we details van verschillende LINDBERG-designs met titaniumplaat en acetaat gecombineerd tot een subtiel en modieus geheel. Het bovenste deel van de rand zorgt voor een uitgesproken look en voor het unieke voorstuk zonder schroeven is het acetaat aan het titaniummontuur bevestigd.

  Lindberg Air Titanium Rim

   

  Een extreem flexibel, sterk en ultralicht montuur met volledige rand, geheel vervaardigd uit titaniumdraad, met een gewicht van slechts 3 gram. Het design is zeer discreet en heeft een tijdloze elegantie. We kunnen het montuur eenvoudig aanpassen aan elk gezicht en elk uiterlijk. Air titanium rim is een echte klassieker van LINDBERG. Het ontwerp is zeer origineel, eigentijds en modieus.

  Lindberg Thintanium

   

  Deze gloednieuwe award-winnende collectie brengt titanium-monturen naar het hoogste niveau. Het ultra-dunne Deense design geeft een minimalistische look en is te verkrijgen in ronde en vierkante vormen. Deze monturen geven je direct een kijkje in de toekomst van eyewear; uitstekende kwaliteit gecombineerd met het beste design.

  Bekijk hoe een bril van Lindberg gemaakt wordt.

  VD-WIEL-nieuw-logo-wit

  Kom de Lindberg-collectie bekijken in onze winkel.

  ACTUEEL

  Nieuwe stijlen en technieken.

  UITGELICHT

  De duurzame monturen van ROLF.