Actueel
Nieuwe stijlen en technieken.

Inhoudsopgave

Magazine

Zomer2018

 • menu
 • Editie #4.

  Nieuwe stijlen en technieken.

  Editorial

  Elk seizoen een nieuwe editie.

  Deze editie staat in het teken van nieuwe stijlen en indrukwekkende technieken.

  Kijk naar de AVA-oogmeting. Via deze innovatieve techniek kunnen wij als een van de eerste opticiens in Nederland uw ogen vele malen preciezer meten. Zo krijgt u een ultiem kijkcomfort. Of verbeter je game experience door te profiteren van de kracht van Prizm™ Gaming van Oakley. Voor een milieubewuste look introduceren wij de Substance-collectie van Rolf spectacles en de prachtige titanium brillen van Lindberg. Kortom, deze nieuwe technieken en oogverblindende stijlen mag u niet missen.

  vd-wiel-magazine-editie-3
  Editie #3 Vakmanschap.
  vd-wiel-magazine-editie-2
  Editie #2 Duurzaamheid.
  vd-wiel-magazine-editie-1
  Editie #1 Introductie.

  We hebben een nieuw brillendoekje ontworpen. Lekker duurzaam, want gemaakt van gerecyclede petflessen. Ook verkrijgbaar in XL formaat (40x40cm). 

  Abonneer je op ons magazine. Dan krijg je als eerste bericht zodra de nieuwe editie uit is.

  VD-WIEL-Ray-Ban-oakley

  Ray-Ban & Oakley

  Tweede bril voor de halve prijs.

  Alle combinaties zijn mogelijk, binnen 30 dagen op de voordeligste uitvoering. Ook in de combinatie met een zonnebril. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

  Bijsluiter

  met algemene informatie.

  Wil je weten wat we bij VD Wiel Optiek voor je kunnen betekenen? Naast een grote collectie merkmonturen en lenzen bieden we gespecialiseerde optometrie en oogzorg. Ons team bestaat uit gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en een orthoptist die je advies op maat geven. Daarnaast werken we met echte kwaliteitsproducten. Al deze informatie vind je terug in de bijsluiter.

  LIFESTYLE

  Lindberg mindset.